Wikitopia
Image default
Auto's en Motoren

viaBOVAG Mercedes-Benz A-klasse

{{external image}}

Wie een viaBovag Mercedes-Benz A-klasse koopt, koopt een betrouwbare Mercedes occasion. Een auto waar je nog jarenlang plezier aan gaat beleven. De Mercedes A-klasse is de kleinste uit de Mercedes familie, al is de A-klasse de afgelopen jaren wel gegroeid, letterlijk en figuurlijk.

 

Gaandeweg is de auto liefst vijftig centimeter langer geworden

De eerste Mercedes A-klasse kwam uit in 1997 als de W168. De tweede generatie, de W169, deed dienst tot 2012 en was ook meteen een heel andere A-klasse Mercedes. Zo is de derde generatie 18 centimeter lager en liefst vijftig centimeter langer.  Bovendien is gekozen voor een ander koetswerk. Was de Mercedes-Benz A-klasse eerst nog een MPV, tegenwoordig is het een hatchback. De Mercedes Benz A-klasse is er standaard met zes versnellingen, je hebt ze echter ook in zeven versnellingen en met automatische transmissie. Ook standaard is het start/stop systeem. Je koopt ook een veilige auto. De A-klasse van Mercedes Benz scoort namelijk 5 sterren in de belangrijkste veiligheidstests. Het is de hoogst haalbare score en dus is de conclusie gerechtvaardigd dat je met de Mercedes-Benz A-klasse een betrouwbare auto koopt.

De monteur is doorgaans binnen een half uur bij je

Hoe goed je Mercedes ook is, er kan altijd iets met je auto aan de hand zijn. Dat is zo met occasions en dat is zo met nieuwe auto’s. De auto start niet,  pech onderweg, een lekke band; vroeg of laat gebeurt het je een keer. Doe dan een beroep op Road Guards, een collectief van monteurs. Ze streven ernaar om binnen dertig minuten bij je te zijn en je te helpen. Een abonnement is niet nodig. Je betaalt de monteur voor zijn werkzaamheden, RoadGuards helpt iedereen die een voertuig heeft met een geldig kenteken.  En zo ga je altijd met een gerust gevoel op pad.