Wikitopia
Image default
Onderwijs

Spelenderwijs leren dankzij de leermiddelen voor groep 5

Bent u docent op een basisschool of verantwoordelijk voor de toegepaste leermethoden op uw scholengemeenschap? Dan vindt u het waarschijnlijk ook belangrijk dat de leerlingen plezier hebben terwijl zij leren. Voor ieder basisschooljaar, van groep 5 tot groep 8 en groep 3, zijn er leermiddelen beschikbaar die speciaal ontwikkeld zijn voor kinderen van die leeftijd. Dankzij een persoonlijk leertraject wordt het beste uit de methode gehaald en leren de kinderen nieuwe vaardigheden dankzij fijne methodes.

Maak een keuze uit de verschillende vakgebieden en thema’s

Bij Educatieve Uitgeverij Kinheim zijn verschillende leermiddelen voor basisscholen beschikbaar, waaronder groep 5. Er zijn ook leermiddelen voor groep 5 ontwikkeld waarin verschillende vakgebieden worden gecombineerd. Zo krijgen de leerlingen de mogelijkheid om uiteenlopende vaardigheden samen te leren, wat hen ook leert om verbanden te leggen. De volgende ‘thema’s’ zijn als leermiddelen bij Educatieve Uitgeverij Kinheim beschikbaar voor groep 5:

  • Met ‘Taal’ vergroot u de woordenschat en grammatica van uw leerlingen.
  • Dankzij ‘Creatief’ gaan leerlingen aan de slag met hun fantasie en kleuren ze de wereld in.
  • Leer vermenigvuldigen, optellen en deelsommen maken op spelende wijze met ‘Rekenen’.
  • Met het vakgebied ‘Lezen’ wordt er gewerkt aan de leesvaardigheid en algemene woordenschat.
  • Tijdens ‘Wereldoriëntatie’ wordt er gekeken naar natuur, aardrijkskunde, geschiedenis, verkeer en nog veel meer kennis om de wereld om ons heen te begrijpen.

Het is ook mogelijk om digitaal te werken met de leermiddelen. De leerlingen kunnen dan thuis of op school oefenen via computer of tablet.

Ontdek wat mogelijk is voor de onder- en bovenbouw

Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt leermiddelen aan voor verschillende leerjaren op de basisschool, variërend van groep 3 en groep 5 tot groep 8. Binnen de verschillende vakgebieden zijn alle niveaus beschikbaar, maar er zijn ook edities speciaal ontwikkeld voor de onder- of de bovenbouw. Er is een proefpakket aan te vragen zodat u in alle rust de leermethoden kunt ontdekken. Laat kinderen spelenderwijs leren, maak gebruik van de leermiddelen van Educatieve Uitgeverij Kinheim.

https://www.kinheim.com/