Wikitopia
Image default
Onderwijs

Een taalcursus Engels of Nederlands voor expats volgt u bij The Square Mile

Een taalcursus Engels of Nederlands voor expats volgt u bij The Square Mile

Heeft u buitenlandse werknemers in dienst? Een taaltraining Nederlands zal ze helpen beter te communiceren met collega’s en daardoor zullen ze zich sneller thuis voelen in ons land. Uit onderzoek is gebleken dat buitenlandse krachten die Nederlands begrijpen en spreken zich op hun plek voelen, gelukkig zijn, snel integreren en uitstekend presteren. Nederlands blijkt een moeilijke taal om te leren, maar de taaltrainers van The Square Mile boeken keer op keer succes met hun taalopleidingen. Bij het inrichten van de training wordt allereerst het startniveau vastgesteld. Om nu alvast uw taalniveau te testen, kunt u de volgende tool gebruiken: https://www.thesquaremile.nl/taalniveautest/.

Bij Nederlands voor expats ligt de nadruk niet alleen op zakelijke, technische en financiële termen. De menselijke kant is even zo belangrijk. Een tweede taal goed spreken, heeft alles te maken met zelfvertrouwen. Er wordt tijdens de lessen veel geoefend met spreken en luisteren zodat het op een gegeven moment niet spannend meer is om Nederlands te praten. Aan de groepscursussen Nederlands kunnen 4 tot 8 deelnemers meedoen. De opleiding vindt plaats via Zoom en richt zich met name op de zakelijke en wetenschappelijke gemeenschap. Bij een zakelijke taalcursus wordt rekening gehouden met de doelen en de wensen van de klant. Naast spreekvaardigheid komen schrijfvaardigheid en grammatica uitgebreid aan bod.

De voordelen van een taal leren bij The Square Mile voor u op een rij.

Een flexibel dienstenpakket: in company, online, individueel, in groepsverband et cetera.

Meerdere formats waaronder spoedcursussen, ochtend-, middag of avondprogramma’s, intensief of extensief.

Aandacht voor het ‘wij gevoel’. De deelnemers werken nauw samen om het Nederlands zo goed mogelijk te leren én om te investeren in een sociaal netwerk.

Wilt u uw team inschrijven voor een taalcursus? U bereikt The Square Mile door een mail te sturen naar info@thesquaremile.nl of te bellen met 071 – 532 33 56.

https://www.thesquaremile.nl