Wikitopia
Image default
Woningen

Vraag hulp om een zorgwoning of recreatiewoning te bouwen

Het bouwen van een zorgwoning of recreatiewoning heeft flink wat voeten in de aarde. Misschien wilt u zelf tot rust komen op een serene plaats of wilt u ervoor zorgen dat uw zorgbehoevende kind een plek voor zichzelf heeft. Wat de reden ook is voor het bouwen van een zorgwoning of recreatiewoning, het is vaak prettig om hulp te krijgen van een professional.

Rust vinden in de natuur

Voor veel mensen is een tweede huis een prettig toevluchtsoord om volledig tot rust te komen. Meestal wordt het bouwen van een recreatiewoning in het kustgebied gedaan of juist meer in de groene omgeving van een bos. Het is een plaats om alles te laten bezinken en even weg te zijn van de drukte in bijvoorbeeld de stad. Wilt u een recreatiewoning bouwen? Dan heeft u hier verschillende vergunningen voor nodig. Blommers Bouwsystemen helpt u gedurende het volledige project, van ontwerp tot oplevering.

Zorg voor een stukje privéruimte

Sinds enkele jaren is er geen vergunning meer nodig om een zorgwoning op uw eigen terrein te bouwen. Dit maakt het veel simpeler om bijvoorbeeld een aanbouw te plaatsen of een afzonderlijke, kleine woning voor een hulpbehoevend familielid te bouwen. Denk hierbij aan ouderen die zorg nodig hebben of kinderen met een mentale of fysieke achterstand. Door een zorgwoning in uw eigen tuin te bouwen, hebben deze zorgbehoevenden toch hun eigen privéruimte maar bent u altijd dicht bij elkaar. Dit wordt als erg prettig ervaren, zowel voor de (mantel)zorger als door de zorgbehoevende.

Een offerte op maat aanvragen

Blommers Bouwsystemen helpt u graag met het ontwerpen, bouwen en volledig realiseren van een zorgwoning of recreatiewoning. Zij hebben verschillende mogelijkheden standaard beschikbaar, zoals een prefab houten aanbouw. Heeft u zelf ideeën over het ontwerp van uw zorg- of recreatiewoning? Dan helpen zij u graag met een design op maat. Neem contact op om een vrijblijvende offerte op maat aan te vragen of om een afspraak te maken bij de showroom.