Wikitopia
Image default
Woningen

Bent u op zoek naar een partij door wie u parket kunt laten leggen?

Dan moet u niet langer zoeken! Klitsie Parketvloeren is gevestigd in Wormerveer, gelegen in Noord-Holland en goed bereikbaar vanuit de Randstad. In de ruim opgezette showroom van deze vloerenspecialist heeft u de mogelijkheid om verschillende parketvloeren te bewonderen. Op deze manier kunt u precies zien wat er allemaal mogelijk is en welke vloer het beste aansluit bij uw interieurstijl. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan geniet u bij deze vloerexpert van een razendsnelle levering!

Welke stappen worden doorlopen als u een parketvloer laat leggen?

Maar wat gebeurt er als het parket bij u thuis is geleverd – wilt u het wellicht laten leggen? Ook dan laat Klitsie Parketvloeren u niet in de steek! De deskundige medewerkers zijn namelijk allemaal échte vloerliefhebbers en hebben de kennis en kunde in huis om uw parketvloer prachtig aan te leggen. Als u parket wilt laten leggen door een expert, dan vraagt u deze dienstverlening dus gerust bij deze partij aan. Er wordt goed gekeken wat er aan werkzaamheden nodig zijn om de ondergrond helemaal passend te maken. Vervolgens wordt de ondervloer geplaatst om isolatie en akoestiek te verbeteren. Daarna kan u het parket laten leggen in het patroon dat u wenst – van een traditionele legwijze tot een Hongaarse punt! Het is allemaal mogelijk. Na het plaatsen wordt de parketvloer goed opgepoetst en behandeld zodat deze straalt!

Kwalitatieve dienstverlening voor iedere houten vloer in huis

Bent u helemaal tevreden met uw parketvloer, maar ziet u na enkele tijd toch wat gebruikssporen? U kunt deze specialist voor meer inschakelen naast de aanschaf en het laten leggen van parket. Wist u dat Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer (Noord-Holland) ook dé partij is voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan houten vloeren? Neem voor meer informatie contact op met een van de deskundige medewerkers! De contactgegevens vindt u op de website.

https://klitsieparketvloeren.nl/