Wikitopia
Image default
Woning en Tuin

Waar ik op heb gelet bij het kopen van mijn nieuwe slaapbank

Toen ik besloten had om een slaapbank te kopen wilde ik natuurlijk wel een mooie slaapbank van goede kwaliteit. Één waarvan ik zeker zou weten dat mijn logees er heerlijk op zouden gaan slapen. Onze schoonouders wonen bijvoorbeeld aan de andere kant van Nederland dus het zou fijn zijn als ze een goede nachtrust hebben bij ons. Waar heb ik opgelet toen ik toen ik een nieuwe slaapbank ging kopen? Dat zijn een aantal belangrijke dingen;

  1. De kwaliteit

  2. Opbergruimte

  3. Het matras

  4. Makkelijk in en uit te klappen

  5. Kan je er goed op liggen

  6. Kan je er goed op zitten

Kwaliteit voorop, ook bij de bedbank

De kwaliteit van de slaapbank is erg belangrijk. Je moet er natuurlijk wel een hele tijd mee kunnen doen. En het zou ook fijn zijn als er een iets zwaarder iemand op zou kunnen slapen zonder dat het matras door gaat zakken. En er moeten ook 2 personen tegelijk op kunnen slapen. Daarnaast moet de slaapbank opbergruimte hebben waar ik het beddengoed voor de gasten kan opbergen en natuurlijk ook de kussens en dekens die je nodig hebt.

Een fijn opbergplekje

Als je de slaapbank als bank gebruikt wil je niet dat alle dekens en kussens ergens anders opgeborgen moeten worden. Daarnaast is het enorm belangrijk dat de bank ook goed zit. Wil je een filmpje kijken of een boek lezen, moet je wel lekker onderuit op de bank kunnen zitten. Wat ik ook erg belangrijk vind is dat ik de slaapbank in mijn eentje kan in en uitklappen. Hij moet niet te zwaar zijn voor mij alleen. Ik hoop dat ik je een goed idee heb kunnen geven van wat ik belangrijk vind bij het kopen van een slaapbank. Wil jij een slaapbank kopen? Wat zijn voor jou belangrijke punten om op te letten?