Wikitopia
Image default
Wijn

Altijd lekkere wijn in huis met dit wijnabonnement

Kunt u altijd genieten van een goed glas wijn? Een goede wijn vindt u altijd bij Wijnhuis Oktober in Breda, Noord-Brabant. Deze specialist heeft altijd de beste wijnen in het assortiment. Van deze wijnen geniet u het meest als u een wijnabonnement afsluit bij deze expert. U ontvangt dan regelmatig een pakket met wijnen die passen bij uw smaak. Het pakket kan zowel bestaan uit witte, rode als roséwijnen. U bepaalt zelf hoe vaak u een wijnpakket ontvangt, zodat u nooit zonder een lekker flesje wijn zit.

Kies zelf de wijnen die in het wijnabonnement zitten

Voor iedere wijnliefhebber heeft Wijnhuis Oktober het juiste wijnpakket in het wijnabonnement. In een wijnabonnement kunnen per keer drie, zes of twaalf flessen zitten. Als u een aantal lekkere wijnen heeft gekozen, en heeft bepaald hoeveel flessen per keer u wilt ontvangen, bepaalt u hoe vaak u een pakket wilt ontvangen. Dit kan per maand of per kwartaal. Als u per kwartaal een wijnpakket wilt ontvangen, dan gebeurt dat in maart, juni, september en december. U krijgt dan steeds wijnen die passen bij het seizoen, zodat de wijn altijd lekker is, bij alle gerechten van het seizoen.

Organiseer een leuke en leerzame wijnproeverij bij u thuis voor familie en vrienden

Zijn u en uw vrienden allemaal wijnliefhebbers? Dan is het leuk om een wijnproeverij bij u thuis te organiseren. De specialisten van Wijnhuis Oktober helpen u hier graag bij. Dan kunt u namelijk genieten van heerlijke wijnen. Deze worden geleverd in een doos, met daarin ook interessante informatie over iedere wijn. Wilt u ook genieten van een lekkere wijn uit het wijnabonnement, of wilt u een leuke wijnproeverij bij u thuis organiseren? Vraag dan advies aan Wijnhuis Oktober. Zij leveren u ook thuis de beste wijnen van over de hele wereld. Het kan het hele jaar door, en u geniet van lekkere witte, rode en roséwijnen.