Wikitopia
Image default
Electronica en Computers

Bestel kwalitatief hoogwaardige wind-up statieven van een hoogstaand merk

Wind-up statieven zijn prettige apparaten om bijvoorbeeld trussen en lichtbronnen soepel op een gewenste hoogte te tillen. Wind-up betekent in dit geval dat u het statief handmatig op een door u gekozen hoogte kunt instellen. Als u het juiste statief kiest voor uw werkzaamheden, dan kunt u hier veel voordelen aan ondervinden. Het is in dit geval aan te raden om uw wind-up statieven bij een specialist als Wytec Trade te kopen. Hier vindt u namelijk een gevarieerd assortiment aan wind-up statieven met diverse eigenschappen. De statieven zijn afkomstig van het hoogstaande merk Showtec; een merk dat bekend staat om veilige, stabiele en kwalitatief hoogwaardige statieven. Dat is toch precies wat uw wilt?

Maak keuze uit drie verschillende varianten

U kunt bij deze specialist terecht voor drie verschillende soorten statieven van Showtec, namelijk de Showtec Basic 2800 Wind-up, de Showtec Pro 3500 Wind-up stand en de Showtec Basic 3800 Wind-up. Alle drie hebben hun eigen specificaties, maar ook gemeenschappelijke eigenschappen. Zo is elk statief zeer eenvoudig op en terug te draaien naar gewenste hoogte en komen er geen kabels aan te pas. De statieven zijn bovendien alle drie zeer veilig en stabiel. Voorafgaand zijn de statieven uitvoerig getest en gecontroleerd volgende eisen van TUV en GS, waar ze allemaal aan voldoen. Dit biedt u extra zekerheid, gezien u hoogstwaarschijnlijk met vrij zware trussen of lichtbronnen zult werken. Ten slotte zijn de statieven eenvoudig te verplaatsen en op te stellen. Kortom; veel voordelen waar u lang profijt van zult hebben in uw werk!

Kies het statief dat voldoet aan uw wensen en eisen

Heeft u een statief van Showtec gevonden dat voldoet aan al uw wensen en eisen? Bestel deze dan direct online, zodat u deze binnenkort al in huis heeft. Ontdek voordat u uw bestelling definitief plaatst ook de andere producten in het aanbod van Wytec Trade, waaronder trussen, licht- en geluidssystemen. Heeft u over de statieven of een van de andere producten in het assortiment vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met de medewerkers. Zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

https://www.wytec.nl/