Wikitopia
Image default
Kinderen

Maak de kinderkamer hip met plakfolie

 

Een kinderkamer wil je natuurlijk zo leuk en gezellig mogelijk inrichten voor je kind. Het leukste is natuurlijk om de kinderkamer om te toveren in een speciale thema kamer, maar dat valt niet altijd mee. Het is namelijk heel erg moeilijk om meubels en woonaccessoires in een hetzelfde thema te vinden. Gelukkig bestaat er plakfolie en met plakfolie kun je meubels die uit de toom vallen, heel gemakkelijk een andere look geven.

Wil je bijvoorbeeld een piratenkamer creëeren? Dan kun je met het plakfolie met piraten bijvoorbeeld de kledingkast beplakken en heb je deze kast ook al in zo’n zelfde thema. Natuurlijk wil je niet alle meubels in zo’n zelfde drukke print dus kun je er ook voor kiezen om bepaalde elementen in de kamer met blauw folie te beplakken. Blauw is de kleur van de zee, dus ook dat past perfect in een piraten kamer.

Bij Presentsathome vonden we heel leuk folie waarmee je dus elk thema kunt maken. Een sprookjeskamer, een sportkamer een industriele kamer. Het is allemaal mogelijk. Ook verkoopt deze webshop leuke accessoires voor kinderkamers waaronder lampen, koekoeksklokken en opbergdozen. In de rubriek met plakfolie kun je kiezen uit wel meer dan 200 leuke patroontjes en printjes. Je hoeft niet een hele rol van 15 meter te kopen, maar je kunt gewoon per halve meter bestellen. Meet dus even de objecten in de slaapkamer op en bestel gemakkelijk de gewenste hoeveelheid die je nodig hebt. Om te profiteren van gratis verzending moet je voor 50 euro kopen. Zit je dus bijna aan dat bedrag? Dan is het misschien slim om nog een klein artikel uit de sale te kopen. Ook kun je bijvoorbeeld een leuk stukje tafelzeil kopen om aan het bedrag te komen. Heb jij er al zin in! Ga dan naar de desbetreffende webwinkel en scoor het leukste plakfolie voor de kinderkamer! Zo kun je voor een relatief klein bedrag toch je kids verrassen! Leuk toch!