Wikitopia
Image default
Woning en Tuin

Een houten klok kopen met een zeer uniek design

Bent u op zoek naar een unieke houten klok voor in uw woonkamer, maar wilt u wel iets kopen waar u een goed gevoel bij heeft? Dan is het wellicht aan te raden om in het assortiment van De Lingehof te kijken. Hier vindt u een prachtige houten klok om te kopen die zowel stoer als sfeervol is. Hoewel het design erg modern is, heeft de klok toch een warme uitstraling waardoor het perfect in iedere interieursmaak past. Wist u dat het bij De Lingehof mogelijk is om zelf aan te geven hoe de houten klok eruit moet zien die u wilt kopen? U bepaalt zelf kleur van de wijzerplaat, achterplaat en de uuraanduidingen.

Prachtige lampen in het assortiment

Daarnaast is het bij De Lingehof ook mogelijk om een unieke hanglamp van hout te bestellen. De prachtige designs zijn geschikt voor plaatsing in ieder soort interieur, van modern en industrieel tot landelijk en rustiek. Een hanglamp van hout geeft een rustige sfeer in uw ruimte en is een prachtige blikvanger. Er zijn verschillende soorten van de hanglamp in hout verkrijgbaar, waaronder de plafondlamp. Iedere lamp is voorzien van een snoerpendel met een E27-fitting. Het is ook mogelijk om ledlampen in de kappen te plaatsen als u een duurzamer alternatief wilt.

Wie maken uw producten?

Bij De Lingehof werken er dagelijks 15 mensen met een verstandelijke beperking aan prachtige meubels. Dit geeft hun een fijn doel waar professionele ontwerpers en houtbewerkers hen begeleiden om unieke meubelstukken te creëren. U krijgt daarvoor in de plaats een product dat met de hand wordt geschilderd en met veel passie wordt gemaakt. Op het label ziet u de naam van de houtbewerker en de productiedatum. Een persoonlijke noot voor uw meubels dus! Heeft u een hanglamp van hout gezien of wilt u graag een houten klok kopen? Bestel deze dan via de webshop van De Lingehof.