Wikitopia
Image default
Woning en Tuin

Makelaar Groningen

Makelaar Groningen gezocht? Zoek niet verder: Verkoopmakelaars Groningen! Wij weten precies hoe uw woning moet worden aangeboden aan de lokale markt. Door onze objectieve kijk op uw woning kunnen wij u advies geven hoe u uw woning het beste verkoopklaar maakt. Dankzij Verkoopmakelaars Groningen valt uw woning op in de cruciale eerste drie maanden van de verkoop. Wij doen dit o.a. door online marketingspecialist Houseboost in te schakelen. Zij zorgen ervoor dat uw woning op het scherm van de juiste potentiële koper komt. Dit wordt gedaan door plaatsing op diverse woningwebsites, Google advertentiecampagne en een professionele verkooptekst met de sterke punten van uw huis. Dit pakket ter waarde van €450,- is voor klanten van Verkoopmakelaars Groningen helemaal gratis!

Verkoopmakelaars Groningen gebruikt technieken vanuit de verhuur van woningen voor de verkoop ervan. Zo stellen wij een profiel op van de potentiële koper van uw huis zodat wij weten hoe wij uw woning online moeten positioneren en welke punten extra moeten worden belicht. Andere voordelen van Verkoopmakelaars Groningen zijn:

  • onze No Cure, No Pay werkwijze
  • een vast tarief van 1,25%
  • bezichtigingen op zaterdag
  • gratis waardebepaling van de woning 

Schakel vandaag nog makelaar Verkoopmakelaars Groningen in voor de verkoop van úw woning! Neem contact op via 050 -76 00 797 of mail naar info@verkoopmakelaarsgroningen.nl

http://www.verkoopmakelaarsgroningen.nl