Wikitopia
Image default
Banen en opleidingen

Schrijf u in voor een gecertificeerde bhv-cursus nabij Amsterdam

Bent u op zoek naar een adequate bhv-cursus in regio Amsterdam? Start dan snel met een van de bhv-cursussen van dienstverlener ProFhire. Dit bedrijf is te vinden in Velserbroek en heeft een uitgebreid aanbod aan bhv-cursussen. Volg de bhv-cursus bij u op locatie op reistijd te besparen of start de cursus in Velserbroek, in de omgeving van Amsterdam.

Keuze uit diverse soorten bhv-cursussen

Het is niet voldoende om binnen uw bedrijf enkele werknemers te hebben die een bhv-cursus hebben gevolgd. Het is namelijk belangrijk dat er ook medewerkers binnen uw organisatie een cursus tot bhv ploegleider of coördinator hebben gevolgd. Zij zorgen er namelijk voor dat een eventuele evacuatie goed wordt uitgevoerd. Daarnaast zorgen zij er ook voor dat de voorraad veiligheidsmiddelen op peil blijft. ProFhire biedt vier diverse soorten bhv-cursussen aan: de basis bhv-cursus, de herhalingscursus bhv, de cursus tot ploegleider bhv en de cursus tot coördinator bhv. 

Totaalleverancier voor bedrijfshulpverlening

Het bedrijf ProFhire is in 1997 begonnen als opleidingsbureau in bhv-cursussen en uitgegroeid tot totaalleverancier voor bedrijfshulpverlening met een groot klantenbestand. Hierin vindt u uiteenlopende bedrijven: van landelijke organisaties tot kleine zelfstandigen. ProFhire streeft naar een situatie waarin alle medewerkers binnen een bedrijf of organisatie zich bewust zijn van hun eigen verantwoordelijkheid voor gezondheid en veiligheid en hier vervolgens naar handelen.

Kies voor een resultaatgerichte en gedreven dienstverlener

Als bedrijf wilt u kiezen voor een dienstverlener die constant naar de hoogste haalbare kwaliteit streeft. Een resultaatgericht en gedreven dienstverlener vindt u in ProFhire. Dit bedrijf ondersteunt bedrijven, organisaties en culturele instellingen in hun streven naar een veilige organisatie waarin risico’s tot een minimum beperkt blijven. Zorg er nu voor dat u en uw medewerkers een bhv-cursus gaan volgen in de buurt van Amsterdam en streef samen naar de optimale veiligheid binnen uw bedrijf of organisatie. Op die manier weet u altijd wat u moet doen in geval van nood.

https://www.profhire.nl/