Wikitopia
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat zijn relatiegeschenken?

Een relatiegeschenk is een cadeau voor je klanten. Aan de hand van een cadeau en vaak een kort contactmoment met de klant kun je waardering uitspreken. Maar eigenlijk is het natuurlijk een manier van promotie. Omdat je de klant wilt behouden! Je website of een nieuwe dienst duidelijk wil maken of als cadeau wanneer iemand zich bij je aansluit. Het kan dus verschillende soorten ingangen hebben. Waarbij het cadeau kan zorgen dat de klant blijft, zich aansluit of bij jou zal kopen. 

 

Welk geschenk je kiest is vaak heel persoonlijk. Maar het is hoe dan ook goed om te weten dat een geschenk vooral duurzaam en uiteindelijk ook bruikbaar moet zijn in deze tijd. 

Over de soorten relatiegeschenken

Er zijn heel veel verschillende soorten relatiegeschenken te kiezen. Voor een bedrijf maakt dit het vaak niet makkelijker. Maar kies vooral een geschenk dat leuk en bruikbaar is. Je kan denken aan een aansteker, die tas, mok of een leuke en vooral handige bidon. Wat je kunt kopen en geven is bijzonder groot. Waarbij zowel kleuren kiezen als de bedrukking tot de mogelijkheden behoort. 

Relatiegeschenken personaliseren

Een logo op een relatiegeschenk is natuurlijk ontzettend leuk. Maar je kan ook kiezen om er een boodschap op te zetten. Iets dat je klanten wilt vertellen of meegeven. Misschien wel de lancering van een nieuw product of een unieke kortingscode. Je kunt er werkelijk zo creatief mee zijn als je zelf wilt.

Promotie inzetten bij relatiegeschenken

Een relatiegeschenk is absolute promotie voor je bedrijf. Het kan zelfs bepalend zijn of een klant voor jou kiest of toch naar de concurrentie gaat. Wees dus niet bescheiden maar zie het echt als een investering in een langdurige samenwerking. Waarbij je elkaar nodig hebt en waarderen kan. Want zonder je klanten geen bedrijf. Laat dat merken. 

 

Bovendien is er ook voor de kleine beurs altijd wel een leuke oplossing te vinden. Van een tas tot lokale producten met een mooie persoonlijke gadget. Je kunt het dus zo gek en duur maken als je zelf voor ogen hebt. Maar het hoeft niet!

 

Kijk voor de beste relatiegeschenken ook eens in de webshop van HSG relatiegeschenken. Een modern en uniek aanbod. Daar kun je allemaal maar heel vrolijk van worden.