Wikitopia
Image default
Woning en Tuin

Beschut en zonder inkijk lekker zitten in uw tuin met een Carpinus betulus

Wilt u uw tuin inrichten met mooie nieuwe planten en bomen, kies dan zeker ook voor de Carpinus betulus. Dit is één van de meest populaire haagplanten van Nederland. Dat is ook niet gek, want de altijdgroene plant biedt veel privacy en beschutting. Heeft u veel last van mensen die steeds in uw tuin kijken, dan is het plaatsen van een Carpinus betulus dus een goed idee. Privacy en beschutting zijn niet de enige redenen om voor deze plant te kiezen. Er is nog een reden, dus hierover verderop meer.

Blijf lang genieten van deze sterke plant

De Carpinus betulus biedt niet alleen beschutting en privacy, maar ook is deze plant zeer sterk. Veel andere planten zijn namelijk vatbaar voor allerlei ziektes, maar bij deze valt dat mee. Hierdoor heeft deze plant een lange levensduur. Dat geldt overigens voor alle planten van Roelands Boomkwekerijen B.V, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Dat komt ook wel doordat deze kwekerij een ruime ervaring heeft, en een ruime keuze. Er zijn dus genoeg goede redenen om uw nieuwe bomen en planten bij deze specialist te kopen. Ontdek de vele mogelijkheden door contact op te nemen met deze expert.

Het hele jaar door kiest u uw favoriete bomen en planten

Roelands Boomkwekerijen B.V biedt het hele jaar door de mooiste bomen en planten. In alle seizoenen kunt u zo uw favoriete boom of plant kopen. Bij deze expert heeft men het hele jaar door allerlei bomen en planten in het ruime assortiment, onafhankelijk van het seizoen. Of u nu een mooie haagbeuk wilt, of een andere boom of plant, het kan allemaal. Ontdek het actuele aanbod door contact op te nemen met deze specialist. Ontdek het ruime assortiment en profiteer van de ruime ervaring. Zo is uw nieuwe tuin binnen mum van tijd weer ingericht.

https://www.roelandskwekerij.com/