Wikitopia
Image default
Vakantie

Bijkomen op een droomeiland!

Heb je behoefte aan zon, zee en strand? All over Tours kan een fantastische vakantie Bora Bora voor jou regelen. Bora Bora ligt tussen Zuid-Amerika en Australië in. Het wordt vaak in één adem genoemd met Moorea en Tahiti. Alle drie de eilanden vallen onder Frans-Polynesië. Bora Bora bestaat uit een lagune -met daaromheen een rif- en een uitgedoofde vulkaan. De vulkaan heet de Mount Otemanu en is 727 meter hoog.

De belangrijkste plaats van Bora Bora is Vaitape. Jacob Roggeveen, een Nederlandse wereldreiziger, is verantwoordelijk voor de ontdekking van Bora Bora begin 1700. Mensen van over de hele wereld reizen naar Bora Bora. En dat komt door de reputatie: het wordt gezien als een van de mooiste plekjes op onze aardbol.

De resorts op het eiland zijn uitstekend. Erg in trek zijn die met bungalows boven het water. De stranden zijn parelwit, het zeewater is warm en helder. Wil je even in de schaduw zitten, dan kun je een plekje zoeken onder een palmboom. Ben jij een duiker? De vele afwisselende vis- en koraalsoorten zullen indruk op je maken.

Witte stranden en azuurblauwe zee

De Seychellen eilanden -het zijn er in totaal meer dan 115!- liggen noordelijk van Madagaskar. Tezamen vormen de eilanden een land en wel een van de kleinste ter wereld. Het op twee na grootste eiland van de Seychellen is La Digue. La Digue heeft een oppervlakte van 10 vierkante kilometer, telt rond de 2.200 inwoners en de hoofdplaats heet La Passe.

Misschien vraag je je af wat er op dit eiland te doen valt? Allereerst is het een prima strandbestemming. Daarnaast kun je er wandelen in de ongerepte natuur en wie weet kom je een prachtvink, Chinees woudaapje of moerasschildpad tegen. In het oosten kun je fietstochten maken en genieten van fraaie vergezichten. Tijdens jouw vakantie naar La Digue maak je ook kennis met Praslin. Dit eiland staat bekend om de kokosplantages vol palmen. Er zijn veel stranden en er is veel groen. Net als op La Digue is het hier ook heerlijk wandelen!

Welk eiland je ook kiest, bij All Over Tours kun je rekenend op een vakantie die voldoet aan al je wensen.

https://www.allovertours.nl