Wikitopia
Image default
Vakantie

Glamping met kinderen

Ga je op vakantie met het hele gezin? Dan zoek je een bestemming waar de kinderen zich niet hoeven te vervelen. Want als de kinderen het leuk hebben, dan hebben de ouders het leuk. De perfecte vakantie met kinderen is op een plek waar voldoende leuke activiteiten zijn om samen te ondernemen, maar waar de kinderen zich ook in hun eentje kunnen vermaken. Want de kinderen zijn dan misschien wel een brok energie, voor jullie is het belangrijk om ook een beetje tot rust te kunnen komen, de batterij even op te laden.

Het lijkt soms misschien een beetje onmogelijk te combineren: de kinderen willen actie en avontuur, maar zelf wil je vooral comfort, luxe en rust. En inderdaad, veel vakantiebestemmingen bieden het een of het ander. Wil je niet kiezen? Kies dan voor glamping. Want alleen glamping biedt je een comfortabele en prettige accommodatie, terwijl het avontuur lonkt.

Glamping is perfect voor een vakantie met kinderen. Je verblijft in een ruime en luxe safaritent, lodge of huisje. Op sommige campings kun je zelfs in een boomhut verblijven! Alleen je slaapplek geeft je dus al het gevoel een ontdekkingsreiziger te zijn. Maar dan wel een ontdekkingsreiziger die slaapt in heerlijke bedden, kookt in zijn of haar eigen keukentje en die zich geen zorgen hoeft te maken over het opbouwen van de eigen tent. Oh, en glamping met de kinderen wordt een stuk makkelijker omdat  ook een kinderbed en kinderstoel beschikbaar zijn.

Glamping met kinderen in Nederland

In Nederland zijn veel familiecampings die zich hebben gespecialiseerd op glamping met kinderen. Denk aan een ruime camping met een speeltuin, zwembad en een animatieteam. De glampings zijn veelal gelegen in Overijssel, Gelderland en Flevoland. Deze glampings zijn goed bereikbaar (ook vanuit de Randstad). Dat betekent ook dat je vanaf de glamping zó met de kinderen op de achterbank naar een van de leuke attracties in de buurt rijdt.

Heb je meer zin om in een goed boek te duiken, met een stevige kop koffie? Meld de kinderen dan aan voor een van de vele leuke activiteiten die op de glamping worden georganiseerd.

Voor het uitgebreide aanbod aan glampings in Nederland (maar ook daarbuiten) is te vinden op www.glampings.com. Alles wat je nodig hebt voor de perfecte vakantie met het hele gezin is hier met slechts een paar klikken geregeld.