Wikitopia
Image default
Vakantie

Glamping bij de stad

Als iedereen waarmee je op vakantie houdt van de bergen houdt, is het simpel: je gaat naar de bergen. Is het de zee die jullie allemaal lokt? Dan wordt het een strandvakantie. Maar soms is het niet zo simpel.

Misschien merk je zelf wel dat er niet één soort omgeving is die je trekt. Het kan maar dat je dol bent op de reuring van de stad, maar ook kunt genieten van de rust in de natuur. Of misschien is je partner dol op het ene, terwijl jij liever het andere hebt. Hoe maak je dan de keuze? Ga je de ene vakantie naar de stad en trek je de ander de natuur in?

Natuurlijk heb je dat voor elkaar over. Als je om elkaar geeft, vind je het fijn om dingen te doen waar de ander blij van wordt.

Je kunt natuurlijk ook voor een andere oplossing kiezen. Combineer een citytrip gewoon met een kampeervakantie. Hoe? Glamping bij de stad.

Wat is glamping

Glamping is een luxe vorm van kamperen. Bij de meeste glampings boek je een ruime en luxe safaritent, lodge of cabin. Er zijn echter ook meer bijzondere vormen van accommodatie, zoals een boomhut of wijnvat.

Dit wordt je uitvalsbasis voor je vakantie en heeft alles wat je nodig hebt en op een city trip zou verwachten. Goede bedden, een basic keukentje, electra, meubilair… meer zelfs dan je in een goedkoop pension of hotel zou krijgen. Hier verblijf je in alle luxe. Kies een glamping die zich wél in een natuurlijke omgeving bevindt, maar dan vlakbij de stad en je hebt het beste wat je maar kunt hebben. Zo kun je op één dag eerst een stevige boswandeling maken en dan ’s avonds flaneren in de stad. Ideaal toch?

Boek de juiste glamping bij een stad

Als je op zoek bent naar een glamping vlakbij de stad, kijk dan op www.glampings.nl . Op deze pagina hebben we een overzicht gemaakt van de glampings die lekker dichtbij een stad gelokaliseerd zijn. Kies eens voor een ander soort city trip, ga lekker glamping bij de stad.