Wikitopia
Image default
Vakantie

Eten in Sunny Beach

Het lekkerste eten in Sunny Beach 


De prijzen van maaltijden in Sunny Beach variëren van zeer goedkoop tot redelijk duur. Er is voor ieder wat wils en voor elk budget. Goedkope maaltijden betekent niet automatisch een slechte restaurant, soms kan goedkoop ook een heerlijke maaltijd van een goed restaurant betekenen. Wij hebben een verzameling van enkele goede restaurants gemaakt waar je heerlijk en gevarieerd kunt eten.
• “Djanny” – Restaurant-Garden – is één van de goedkope restaurants in het Sunny Beach resort, geliefd door Bulgaren en toeristen voor hun snelle service, ongelooflijk goedkope prijzen en vers voedsel. Deze plek staat bekend als het bieden van het beste van de Bulgaarse keuken, salades ( ‘Shopska Salad’ is de meest populaire Bulgaarse salade), grill en lokale gerechten. Open 24u per dag .
• Bistro-Garden “Condor”, Sunny Beach – Condor is een ander goedkoop restaurant in Sunny Beach. Ze hebben lokale cuisine en redelijke prijzen met mooie sfeer. Belangrijkste keuken: Bulgaars en Extra Keukens: Europees, Italiaans, vis en zeevruchten SPECIALITEITEN
• Khan’s Tent – in Sunny Beach, ligt op een heuvel enkele kilometers ten noorden van Sunny Beach. de plek is een afgelegen bosrijke omgeving met een prachtig uitzicht op de kust. De grote, ronde structuur heeft twintig gebogen betonnen kolommen in die aansluiten bij de top, die lijkt op een enorme tent zoals werd gebruikt door de Proto-Bulgaren. Het interieur is versierd met mozaïeken. Obers dragen kostuums en Live-folkmuziek begint ’s avonds om zeven uur.
• Picadilly Restaurant – Dit is een van de beste restaurants in Sunny Beach met een zeer goede lokaal en internationaal menu. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De sfeer is fantastisch met elke avond live muziek. Redelijke prijzen.
• Bistro “Billy” – is slechts een korte wandeling van het Iberostar Sunny Beach Resort. Billy en zijn medewerkers zijn erg vriendelijk en je voelt je altijd zeer welkom. Ze zijn 24 uur geopend en niets is een probleem voor hen. Je kunt er heerlijke soepen, pizza’s, kip, vlees van het spit, mooie shopska salades, gebak en nog veel halen tegen zeer redelijke prijzen.

http://www.bulgarijesunnybeach.net