Wikitopia
Image default
Adverteren

Hulp nodig bij het zoeken van een nieuwe baan?

Stelt u zich eens voor dat u net ontslagen bent. U gaat zelf natuurlijk meteen op zoek naar een nieuwe baan, maar stel dat dit niet zo makkelijk gaat als u wilt. Wat doet u dan? U kunt zich natuurlijk aanmelden bij een uitzendbureau en hopen op een goede baan, maar is dat de beste optie voor u?

Een uitzendbureau klinkt als een redelijk goed plan, maar het werk dat u hierdoor krijgt is vaak slechts tijdelijk. Als een jonge(-re) werknemer is het natuurlijk geen ramp om een tijdje via een uitzendbureau een baan toegewezen te krijgen binnen uw vakgebied. Maar is deze optie ook de beste mogelijkheid voor de oudere generatie werknemers (45 jaar of ouder)? Deze mensen hebben vaak langdurig gewerkt bij een en hetzelfde bedrijf, waardoor ze vaak al een lange tijd niet hebben gesolliciteerd.

Voor deze mensen zijn de zogenaamde outplacementbureaus waarschijnlijk een betere optie. Maar wat is outplacement precies? outplacement is het begeleiden van werk naar werk. Outplacementbureaus helpen mensen  dus een nieuwe baan te vinden d.m.v. begeleiding. Één van deze outplacementbureaus is Carrierepoort. Carrierepoort helpt haar cliënten met het vinden van een nieuwe baan. Ook belooft Carrierepoort haar cliënten de volgende punten:

–          75% meer kans op het vinden van een nieuwe baan.

–          Een concreet en helder functie profiel i.c.m. een krachtige CV en onderscheidende motivatiebrief.

–          U wordt op een goede en natuurlijke wijze klaar gestoomd voor sollicitatiegesprekken en te kunnen netwerken.

–          Goed vindbaar op internet voor organisaties, recruiters, HR-managers, etc.

–          Handige en praktische tips om onder de aandacht te komen bij potentiële werkgevers.

Als u kiest om Carrierepoort u te laten te begeleiden, dan doorloopt u drie fases. De eerste fase is het leren kennen en toepassen van het merk ‘IK’ (het gaat hier om uw kwaliteiten en leefstijl). De tweede fase omvat de studie en begeleiding om het merk’IK’ goed te verkopen (Leren en toepassen hoe u uw kwaliteiten en uzelf het beste kan promoten / verkopen). De derde fase is het verkrijgen van uw nieuwe baan. Hier eindigt de begeleiding van Carrierepoort, klik hier voor meer info. 

http://carrierepoort.nl