Wikitopia
Image default
Adverteren

Laat je eigen visitekaartje online drukken!

Visitekaartjes drukken

Je hebt ze vast wel een keer gezien of gekregen. Visitekaartjes worden door iedereen gebruikt, je ziet ze vooral bij bedrijven. De kaartjes zijn de perfecte manier om een goede indruk te laten op mensen. Op een visitekaartje staat meestal de contactgegevens van het bedrijf of persoon van wie je het kaartje hebt gekregen. Een visitekaartje ziet er professioneel uit en is erg handig.

Je kan een standaard visitekaartje laten drukken met je contactgegevens en je logo. Tegenwoordig is alles veranderd en zijn de standaard kaartjes niet meer te zien. Bedrijven verzinnen de gekste dingen voor hun visitekaartjes zodat mensen het bedrijf onthouden. Een visitekaartje kan er voor zorgen dat de indruk van iemand positief of negatief is. Iedereen kan een eigen visitekaartje hebben, daar hoef je geen bedrijf voor te hebben. In de business wereld zie je dat de mensen altijd een stapeltje kaartjes bij zich hebben voor het geval ze iemand tegen komen. Daarom is het handig om direct een groot aantal te laten drukken. Zo heb je altijd genoeg kaarten, want je weet nooit wie je tegen komt!

Online visitekaartjes bestellen

Vroeger kon je de visitekaartjes bij een winkel of bedrijf laten drukken. Nu kan alles online, zelfs visitekaartjes laten drukken. Mensen vinden het handiger, sneller en vaak is het ook nog eens goedkoper. Het internet biedt je een ruim aanbod aan visitekaartjes. Je kan ze in allerlei formaten, diktes en vormen krijgen. Als je de kaartjes online laat drukken heb de keus uit verschillende soorten papier. Daarnaast kan je er zelf voor kiezen of de hoeken afgerond moeten worden en of je gelamineerde visitekaartjes wil of niet. Wil je een perforatielijn en dat de kaartjes genummerd zijn. Ook daar kunnen wij voor zorgen!

Digitaal gedrukt

Doordat je de kaartjes digitaal laat drukken zijn de opstartkosten per opdracht lager en worden ze snel bezorgd. Terwijl je in de winkel vaak alleen maar aantallen kan kiezen, bepaal jij bij ons zelf hoeveel kaartjes je gedrukt wilt hebben. Bestel jij voor 16.00 jouw visitekaartjes? Dan zorgen wij er voor dat je je kaartjes de volgende in handen hebt. Wij bieden je natuurlijk een gratis snelle levering.

Hulp

Kom je er niet uit met de visitekaartjes dan bieden wij graag onze hulp. Je kan bij ons terecht voor gratis deskundig advies en een bestandscontrole. Voor meer vragen kun je contact met ons op zoeken via onze website of telefoonnummer. Veel succes met het maken van je eigen visitekaartje!

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/visitekaartjes-drukken