Wikitopia
Image default
Adverteren

veel geld verdienen als webcam model

Als webcam model is het mogelijk om veel geld vanuit huis te verdienen. Een webcam model chat je met bezoekers die jou chatroom binnen komen, jij zit achter een webcam en bent zichtbaar voor die bezoekers. Hoeveel je hiermee kunt verdienen ligt eigenlijk aan jezelf, hoeveel uur maak je en wat voor spullen gebruik je? Het is natuurlijk logisch dat wanneer je net begonnen bent als webcam model je niet direct veel geld wilt uit geven aan een goede HD cam bijvoorbeeld maar welke spullen ben je nodig als je besluit om met het webcammen verder te gaan?

Om te beginnen is een goede HD kwaliteit webcam een must, je kunt al een goede HD kwaliteit webcam kopen voor onder de 100 euro maar er zijn cams die aangeraden worden zoals de logitec conference cam en hiervoor zal je wat dieper in de buidel moeten tasten de prijs van deze webcam kan variëren tussen de 200 en 300 euro.

Verlichting is ook een must, speciale foto lampen zie je vaak bij de modellen die meer verdienen. Zo’n set is natuurlijk ook prijzig en je kunt ook gewoon met normale lampen zorgen dat je over goede verlichting beschikt.

Ook is het raadzaam om met meerdere platformen te cammen, je verdient dus niet alleen op een platform maar op meerdere tegelijk. Je zult wel meer werk hebben omdat het chatten dan op meerdere platformen moet gebeuren maar de beloning is natuurlijk ook een stuk groter.

Als jij alles voor elkaar hebt als webcam model en je werkt voldoende uren zal je zien dat jou inkomsten al gauw een ‘normale’ baan overstijgen. Goede modellen verdienen al gauw boven de 7000 of meer per maand. Dit soort inkomsten is ook mogelijk voor jou! Je hoeft enkel wat aanpassing te maken en al verdienend kun je klimmen naar een prachtig maand salaris!

http://www.webcamwerkonline.nl