Wikitopia
Image default
Adverteren

Outplacement

Het kan iedereen gebeuren en veel medewerkers krijgen ermee te maken. Het verliezen van een vaste baan die jij al zo een lange tijd hebt. Het komt vaak als een genadeloze klap die je hele leven uit balans kan brengen. Het brengt stress met zich mee en natuurlijke ook financiële problemen. In deze situatie is maar een uitkomst het beste. Dat is het snel accepteren van de situatie en verder gaan naar een volgende stap. Een stap in de juiste richting is outplacement, dit is een traject dat ook wel het van werk naar werk traject wordt genoemd. In dit traject wordt je begeleidt naar het vinden van een nieuwe baan. Deze baan kan een baan zijn in verschillende richtingen.

Bij het zoeken van een nieuwe baan kunnen er veel mogelijkheden benut worden. Een van deze mogelijkheden is het contact opnemen binnen ons netwerk van coaches en werkgevers. Dit netwerk blinkt uit in het feit dat werknemers snel een baan weten te vinden door dat de werkgevers een voorkeur hebben van kandidaten die door ons worden voorgesteld. De kandidaten die bij ons dus het outplacement traject doorlopen hebben dus een streepje voor op ander medewerkers. Dit is dus nog een goeie reden om je aan te melden bij ons outplacement traject.

Een andere optie die eigenlijk een garantie biedt op het vinden van een baan is het jagen op banen door onze Job-Hunter. Deze Job-Hunters gaan aan de slag om werk voor jou te zoeken. Dit kan dus in verschillende sectoren zijn en dit voldoet volledig aan jouw wensen. Daarnaast werken wij via een online platform genaamd JobPort. Dit platform is niet toegankelijk voor iedereen dus zijn er altijd vacatures beschikbaar voor medewerkers. We hopen dat je weer gemotiveerd bent om aan de slag te gaan op de arbeidsmarkt. Een ding is zeker, wij staan klaar om jou te helpen.

https://carrierepoort.nl/