Wikitopia
Image default
Kinderen

Kinderschoenen kopen? Zo kan je het beste besparen!

Zie je dat de schoenen van je zoontje echt versleten zijn? Of zien de sneakers van je kleuterdochter er niet meer uit? Met dit schoeisel kun je ze eigenlijk niet meer naar school sturen. De kinderschoenen zijn hooguit nog geschikt voor tijdens het buitenspelen thuis. Je kunt er echt even van schrikken als je ziet dat er weer nieuwe schoenen nodig zijn. Kinderschoenen zijn niet goedkoop. Zeker niet als je gaat voor kwaliteit. En zeker bij schoenen voor kinderen is dat cruciaal. Je moet nooit bezuinigen op de schoenen voor je kinderen. Er zijn wellicht goedkope oplossingen denkbaar, maar je wilt natuurlijk niet dat de schoenen schadelijk zijn voor de voetjes van je kind. Kortom, kinderschoenen zijn duur, maar hoe kun jij op dit gebied toch geld besparen?

Jongensschoenen aanbieding

Misschien heb je voor een jongen nog wel vaker nieuwe schoenen nodig dan voor een meisje. Het spel van kleuterjongens en van boys in de basisschoolleeftijd is niet altijd even rustig en netjes. Voordat je het weet zijn er weer kale plekken of zelfs gaten te zien. Want ja, ze moeten natuurlijk voetballen. Uiteraard koop jij met liefde een paar nieuwe schoenen voor je kind. Het is dan handig om te letten op een jongensschoenen aanbieding. Ook de schoenen van goede kwaliteit worden regelmatig aangeboden met een flinke korting. Zie je ergens in een schoenenzaak dat er korting wordt gegeven, probeer dan je slag te slaan. Dit doe je natuurlijk niet als je kind net nieuwe schoenen heeft, maar weet je dat deze aanschaf er over een paar weken toch weer zit aan te komen, dan kun je beter nu kopen als er een aanbieding is. Een tip is ook het merk Shoesme. De schoenen zijn van uitstekende kwaliteit en er zijn vaak aanbiedingen te vinden.

Kinderschoenen

Koop kinderschoenen buiten het seizoen

Houd de schoenmaat van je kind bij. Je kunt deze maat heel eenvoudig zelf bepalen met behulp van een liniaal, een stuk papier en een potlood. Bereken de lengte van de voet en je bepaalt zo de schoenmaat van je zoon of dochter. Kindervoeten groeien snel, maar houd er rekening mee dat dit wel in sprongen gaat. Soms staat het even stil en een ander moment groeien de voeten ineens een stuk sneller. Geef je kind altijd de goede schoenmaat, want te grote of te kleine schoenen zijn niet goed voor de kindervoet. Zie je nu dat er binnen korte tijd nieuwe schoenen nodig zijn, maar kun je het prima nog een paar weken uitstellen? Overweeg dan of je de schoenen buiten het seizoen kunt kopen. Vaak scheelt dat je heel wat geld. Ook voor een merk als Shoesme geldt dat je de schoenen prima buiten het seizoen kunt kopen. Tegenwoordig zijn heel veel modellen zowel in de winter als in de zomer te dragen, dus dat is ook een voordeel als je geld wilt besparen.

Gerelateerde artikelen

Voordelen van gepersonaliseerde kinderboeken

Een trampoline van de beste kwaliteit kopen

Tips om een ​​betere fietser te worden