Wikitopia
Image default
Vakantie

Laat je inspireren door Valencia

Verken Europa en geniet van andere landen en culturen. Ben jij nog niet op vakantie geweest? Dan is misschien een last minute naar Spanje iets voor jou. Je kunt zoveel bijzondere en mooie steden bezoeken in Madrid. Elke stad in Spanje heeft een andere uitstraling en een eigen cultuur. Iets wat alle steden in Spanje gemeen hebben, is dat ze allemaal heel gezellig zijn. Een bijzondere stad van Spanje is Valencia en is zeker uw bezoekje waard.

In Valencia kun je genieten van en het leuke stadleven en de kust. Alles is op loopafstand dus je kunt makkelijk op verschillende plekken in de stad komen. Je kunt in Valencia goed shoppen, zo zijn er verschillende grote maar ook kleinere winkels. Daarnaast is er ook een keer in week een markt waar je heerlijk door kunt struinen. Je kunt ook heerlijk eten in Valencia. Het is zeker aan te raden om naar Montaditos 100 te gaan. Dit is een fastfoodketen die ze alleen in Spanje hebben. Ze verkopen hier verschillende kleinere broodjes. Het zijn net kleine tapas. De broodjes zijn belegd met bekend Spaans beleg zoals tortilla dit is een soort van dikkere omelet met aardappel erdoorheen. Ook kun je in Valencia uitstekende paella eten. Wanneer je naar Spanje gaat is dit wel echt iets wat je gegeten moet hebben.

Een bekend festival in Valencia is Las Fallas. Dit is een bekend feest in Valencia en vindt in maart plaats. Met Las Fallas is het een groot feest overal in Valencia. De stad loopt vol met grote wagens en er wordt volop vuurwerk geschoten. Het is een groot feest op straat.

Wanneer je besluit om en last minute naar Spanje te boeken is Valencia zeker een stad waar je aan moet denken. De mensen in Valencia zijn heel vriendelijk en je kunt echt goed van de omgeving genieten. Zowel voor een stedentrip als een zonvakantie is het een uitstekende keuze.

http://lastminutespanje.nl/