Wikitopia
Image default
Vakantie

Rondreis Israël, de ideale manier om het land te ontdekken

De ideale manier om veel van Israël te kunnen zien en ervaren, is natuurlijk het maken van een prachtige rondreis door Israël. Op deze manier zul je verschillende steden en dorpjes aandoen en de mooiste bezienswaardigheden bezichtigen. Wanneer je avontuurlijk bent ingesteld kun je bij veel van de rondreizen door Israël die door Israël Idoed Reizen worden georganiseerd, deelnemen aan diverse indrukwekkende, leuke en spannende excursies.

Een rondreis door Israël, de passie van Jo

Israël Idoed reizen is gespecialiseerd in (rond)reizen naar Israël. In 2010 werd de basis gelegd voor deze Christelijke reisorganisatie. In dat jaar ging familie Le Poole voor het eerst op reis naar Israël. Een reis waar vader Jo, woonachtig in Doetinchem al zijn hele leven van droomt. Hun hart hebben ze tijdens die reis definitief gegeven aan het land. Met veel passie organiseren zij nu al vele jaren de mooiste en meest speciale rondreizen door Israël. Israël Idoed Reizen is een zeer deskundige reisorganisatie en werkt met hart en ziel en heel veel passie en kennis voor en van de plaatselijke cultuur en van het land samen met Nederlanders en Israëliërs. Zowel Joden als niet-Joden. Mede hierdoor zult u als reiziger uw rondreis door Israël als de best mogelijke reiservaring in uw herinneringen meenemen.

Een rondreis door Israël is altijd goed geregeld met Israël Idoed Reizen

Israël Idoed Reizen blinkt uit in het organiseren van individuele rondreizen en rondreizen afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. Alle reizen naar en rondreizen door Israël hebben een kwalitatief hoge standaard, welke aangeboden worden tegen wel zeer scherpe tarieven. Daarnaast zijn alle entreegelden voor alle uitstapjes en excursies die bij de reizen worden aangeboden bij de prijs inbegrepen. Verder is er altijd een Nederlands sprekende gids aanwezig om elke reiziger van de meest uiteenlopende informatie te voorzien.

Israël Idoed Reizen is aangesloten bij de stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators, GGTO (lidnummer 1271). Dit betekent voor u dat deze stichting garant staat voor u en dat u het betaalde deel van uw reissom terug ontvangt indien Israël Idoed Reizen na uw boeking en betaling onverhoopt in financieel onvermogen komt. Voor deze garantiestelling wordt per boeking een bedrag in rekening gebracht. Klik hier >