Wikitopia
Image default
Auto

Krassen voorkomen met Ceramic Pro glascoating!

De laklaag van een auto is vaak vrij kwetsbaar, het is makkelijk om met een sleuteltje de auto flink in waarde te laten dalen, met Ceramic Pro glascoating is dit probleem opgelost. Het grote voordeel van Ceramic Pro glascoating is dat het een bescherming biedt tegen van alles en nog wat, niet alleen krassen door aanraking met een ander object, maar bijvoorbeeld ook tegen UV-straling. Als je auto te veel zonlicht heeft gehad dan kan het zijn dat hij langzaamaan verkleurd. De Ceramic Pro glascoating van Le Duc Detail & Styling beschermt zelfs tegen graffiti! Dit is wel een heel uniek iets, de graffiti is met een natte doek weer weg te vegen en dan ziet de auto er weer uit als voorheen.

 

Ceramic Pro van Le Duc Detail & Styling

 

De Ceramic Pro glascoating die ik in deze blog beschrijf gaat over degen van Le Duc Detail & Styling. Er zit namelijk nogal verschil in kwaliteit van aanbieders. Bij Le Duc Detail & Styling weet je zeker dat je betaalt voor een constante kwaliteit van het product, het valt nooit tegen, want er worden heldere en eerlijke verwachtingen geschept. Dit is ook een deel van de service waarin Le Duc Detail & Styling zich onderscheidt van de concurrent.

Hetgeen wat is vooral zo gaaf vond is dat ik een hele duidelijke instructie en demonstratie kreeg van de medewerker over hoe ik de Ceramic Pro moest gebruiken en waar ik om moest letten bij het onderhoud.

 

Ook benieuwd?

Mocht je ook benieuwd zijn naar wat Le Duc Detail & Styling allemaal te bieden heeft of wat Ceramic Pro glascoating nu precies is en wat de voordelen zijn. Neem dan contact op met de vestiging van Le Duc Detail & Styling en laat je adviseren tijdens een persoonlijk gesprek. Hierin kom je snel te weten of het een optie is voor jou. Als er nog vragen zijn dan kun je die ook stellen aan de klantenservice, op kantooruren zijn ze te bereiken en ze zijn altijd bereid u te helpen.