Wikitopia
Image default
Gezondheid

Een ooglidcorrectie is veel resultaat voor weinig

Om oud en wijs te zijn moet je ooit jong en naïef zijn geweest. Nu klinkt oud en wijs wel heel aantrekkelijk voor sommige, nooit meer een domme keuze. Maar voor andere is oud worden toch wat minder aantrekkelijk. Want als je ouder wordt ga je eer ook ouder uit zien. Je huid gaat er minder egaal en minder strak uitzien. Het is lastig om je hierbij nee te leggen. Het kan je er namelijk veel minder vitaal doen uitziet door hangende ogen.

Veel mensen kiezen om deze reden voor een ooglidcorrectie bovenoogleden. Hierdoor verminder je klachten als hoofdpijn en er vermoeid uitzien. Veel mensen hebben al een bovenooglidcorrectie ervaringen. Dit soort ingrepen stijgen in populariteit de afgelopen jaren. Dit heeft er allemaal mee te maken dat we niet alleen ouder worden, we voelen ons ook steeds langer jong. Als we 60 of zelfs 70 zijn bestempellen we onszelf nog als jong. En nog niet zo heel lang geleden was het bijzonder als je 60 jaar werd. 

Deze behandeling is van korte duur en neemt weinig negatieve gevolgen met zich mee. Dit is dus een heleboel resultaat voor weinig werk. De behandeling vinden plaats onder een plaatselijke verdoving. Dit gebeurt ook met kleine ingrepen en dit betekent gelijk dat het herstel maar van korte duur is. Onder gehele verdoving worden gebracht is mogelijk maar dit gebeurt eigenlijk alleen als de patiënt dit écht wil.

Zoals na iedere operatie zal het rondom het oog wel een beetje gaan zwellen. Ook tegen deze zwelling helpt het om het rondom te koelen. Dit moet met een koud iets dat niet te koud mag zijn. Over het algemeen is iedereen zeer tevreden over het resultaat van deze ingreep en wordt het ook aangeraden aan bekenden. Mocht je nog twijfelen kijk dan gewoon is op faceland.nl of kijk naar reviews op verschillende sites.

http://faceland.nl/