Wikitopia
Image default
Hobby en vrije tijd

Verschillende type metaaldetectors

Het maakt een verschil uit of je als beginner start met een metaaldetector, of als gevorderde. De prijscategorie voor metaaldetectors loopt dan ook behoorlijk uit een. Wil je bijvoorbeeld voor je kind een metaaldetector kopen, dan kun je als beginneling het beste bij een huishoudwinkel als Blokker eens een kijkje nemen.

Voor zo’n 20 tot 25 euro koop je een metaaldetector, passend voor je kind. Blijkt de interesse af te zwakken na enige tijd, dan heb je gelukkig maar weinig geld uitgegeven. Mag het iets duurder zijn, dan kun je voor zo’n 70 euro al terecht bij de betere merken. Deze detecteren uitgebreider, sterker en kunnen ook goud detecteren. 

Top merk Fisher, een waar begrip

Binnen het hogere segment metaaldetectors zijn er diverse gerenommeerde merken, denk aan Fisher, een merk wat al sinds 1931 op de markt is, een lange geschiedenis kent, en top metaaldetectors verkoopt. 

Het voordeel van Fisher metaaldetectors is dat er een breed assortiment geboden wordt en Fisher vaak zijn concurrenten het nakijken geeft met de geboden top prestaties van de apparatuur. Zo zijn er metaaldetectors verkrijgbaar die ook onder water detecteren. 

Geavanceerde metaaldetectors

Geavanceerde metaaldetectors zijn tot vele prestaties in staat. Zo kun je ze inprogrammeren alleen een bepaald metaal te detecteren. Voor de echte liefhebber is een metaaldetector van betere merken een absolute must om het doel te bereiken. 

Naast Fisher zijn er nog vele betere merken op de markt. Denk hier aan Quest en Minelab bijvoorbeeld. Het prijssegement -en prestaties- liggen wel wat lager dan die van Fisher. 

https://www.metaaldetectorvergelijken.nl/quest-metaaldetector-kopen/