Wikitopia
Image default
Hobby en vrije tijd

Lockpick Tips en Tricks: De Elekrische Lockpick Gun

Lockpick Tips en Tricks: De Elekrische Lockpick Gun

Ik wil graag mijn ervaring met de elekrische lockpick gun delen in de hoop dat jullie er voortaan succesvol mee kunnen lockpicken.

Mijn eerste elekrischte lockpick gun was er een die uit China kwam. Het lukt me om er 1 of 2 goedkopere sloten mee te openen. Helaas had ik er nooit veel succes mee, dus heb ik hem op een gegeven moment maar ergens weggestopt. Een paar maanden later probeerde ik het nog een keer en begon ik te experimenteren.

Natuurlijk weren we dat ieder slot uniek is. Denk aan veerkracht, lengtes, materialen..

Dit is een ontzettend geduldig spelletje, maar we moeten iedere mogelijke instelling van de elektrische pickgun uitproberen om de ideale beweging te vinden. Hiervoor moet je de draaiknop op de lockpick gun gebruiken. Met iedere kleine beweging. Na een tijdje is het ons gelukt om de ideale instellingen te vinden voor dit specifieke slot. Als we deze instellingen gevonden hebben kunnen we het markeren. De volgende keer weten welke kracht er nodig is om dit specifieke slot te lockpicken.

Natuurlijk kunnen we niet vergeten dat de pinnen in het slot verschillende lengtes en posities hebben. Wat je bijvoorbeeld kunt zien is dat er kleine verschillen tussen iedere pin zitten en daar moet je op een unieke manier rekening mee houden. Als er van die kleine verschillen in het slot zitten, dan is het slim om een golvende beweging te maken terwijl je de lockpick gun voorzichtig uit het slot haalt.

Misschien is het meest belangrijke onderdeel van het leerproces om de tension tool op de juiste manier te gebruiken. De tension tool moet je in een hele snelle links-rechts beweging controleren. In het proces met de lockpickgun is er namelijk maar een heel klein moment waarmee je het slot kunt openen. Je moet het moment echt met geluk vinden, maar je kunt er goed in worden!
Je kunt er ook voor kiezen om een andere tension tool te maken, van een springveer o.i.d.

 

https://nl.wikihow.com/