Wikitopia
Image default
Bedrijven

Datacenter schoonmaak

Datacenter schoonmaak door professionals

THP Clean Datacenter is specialist in het stof- en deeltjesvrij houden van datacenters en alle apparatuur. De goed opgeleide medewerkers beschikken over alle certificaten en werken volgens gecontroleerde protocollen en de ISO 14644-1 norm. Doordat er na een zorgvuldige datacenter reiniging een kleinere kans is op downtime, brandgevaar en technische storingen blijft uw datacenter veilig.

Vraag een Audit Risicobeheersing aan

Het is aan te raden om ervoor zorg te dragen dat een datacenter of serverruimte niet vervuilt. THP Clean Datacenter kan er als gespecialiseerd bedrijf voor zorgen dat met ESD datacenter schoonmaak alles goed en professioneel wordt gereinigd. Met een Audit Risicobeheersing maakt THP een inventarisatie van de ruimtes waar het om gaat. THP kan dan vaststellen hoe de risico’s beheerst kunnen worden of op een acceptabel niveau kunnen komen. Bij deze audit levert u input en worden bijzonderheden besproken en vastgelegd. De Audit Risicobeheersing bestaat uit een risicoanalyse, verschillende controles, beleid en maatregelen.

Uw datacenter tijdens corona veilig laten reinigen

Met de toename van het aantal thuiswerkers in coronatijd moesten datacenters zich snel aanpassen. Dat is meestal gelukt, maar in deze bijzondere tijd is het belangrijk dat er geen storingen optreden die thuiswerkers hinderen. Om het dataverkeer vanuit huis mogelijk te houden moet uw datacenter tijdens corona optimaal kunnen functioneren. De medewerkers van THP Datacenter gebruiken ESD reinigingsmiddelen, ESD kleding en schoenen die nodig zijn voor een veilige reiniging. Zij hebben bovendien de vereiste certificaten en documenten, zoals een VOG.

Voorkom ongelukken met de optimalisatie tips voor datacenter

Om uw datacenter in optimale staat te houden is het belangrijk om een noodplan op te stellen voor het geval zich een downtime voordoet. THP Clean Datacenter geeft u graag advies door middel van optimalisatie tips voor datacenter. Daarnaast staat THP voor u klaar voor het schoonmaken én schoonhouden van uw datacenter, zodat schadelijke deeltjes verwijderd worden en al uw apparatuur goed blijft werken!

https://www.cleandatacenter.nl/