Wikitopia
Image default
Bedrijven

Bestel lunch samen met collega’s

Bestel lunch samen met collega’s

Wil jij gezellig samen met collega’s lunchen? Bestel dan lekkere belegde broodjes en laat het bezorgen op jullie werk. Met een groot assortiment aan lekkere broodjes is er altijd wel een lekkere keuze. Verwen jou en jezelf met een uitgebreide lekkere lunch of een andere maaltijd. Van ontbijt tot lunch en van lekkere traktaties tot vers fruit. 

Samen lunchen

Hebben jullie zin om samen lekker te lunchen? Verwen jezelf en je collega’s dan eens met lekkere vers belegde broodjes. Jullie genieten samen van rijkelijk belegde broodjes salami, kaas en kipfilet tot luxe broodjes carpaccio, zalm en Italiaans, er is altijd een lekkere keuze voor iedereen. Ook voor speciale dieetwensen zijn er lekkere opties. Je hebt dan bijvoorbeeld keuze uit een broodje vegan of een lekkere salade. De salades variëren van caesar, brie of vegan salade tot luxe carpaccio, zalm of omelet bacon salade. Pak samen een momentje en klets lekker bij. Zo leer je elkaar nog beter kennen.

Start van de dag

Hebben jullie in de ochtend een meeting gepland? Begin de dag dan goed met een lekker ontbijt. Ook een ontbijt laat je makkelijk en snel bezorgen bij jullie op het werk. Samen genieten jullie van verschillende vers belegde broodjes. Willen jullie de dag extra productief beginnen? Bestel er dan ook een lekkere fruitbox bij. Wist je dat 2 stukken fruit al kan zorgen dat je beter kan functioneren? Het is ook belangrijk om iedere dag je portie vitamines binnen te krijgen. Het is goed voor je gezond en je krijgt er goede energie van. Wist je dat er fruitsoorten zijn waarvan je snel vol gaat zitten? Zoals een banaan en aardbeien, ideaal als je op dieet bent. Ook zijn fruitsoorten die de dorst lessen, zoals een lekker sappig appeltje. Genoeg redenen om ervoor te zorgen dat jullie altijd genoeg fruit op het werk hebben.

Wat lekkers trakteren?

Ben je jarig geweest of hebben jullie iets te vieren op kantoor? Dan is het natuurlijk tijd om te trakteren! Ook heerlijke traktaties voor op het werk kan je makkelijk en snel laten bezorgen. Zo heb je altijd verse lekkernijen. Kies een lekkere traktatiemix met donuts, verse koeken, muffins of flappen. Wil je na de lunch nog iets lekkers bestellen voor bij de koffie? Ook dan heb je ruime keuze in smaken en soorten traktaties. Naast al die lekkere zoete lekkernijen kan je ook een borrelhapjes bestellen. De borrelhapjes bestaat uit frikandelbroodjes, saucijzenbroodjes, kaasbroodjes en worstenbroodjes. Ook ideaal voor de VrijMiBo. Soms moet je jezelf en je collega’s ook eens verwennen, niet waar? 

Samen genieten

Een lekkere lunch, traktatie of arrangement bestellen is niet alleen makkelijk en snel, het geeft ook een beleving. Geniet samen van de lekkerste broodjes, salades en lekkernijen. Neem de tijd voor elkaar en leer je collega’s eens op een andere manier kennen. Zo verhoog je samen de productiviteit en het is natuurlijk ook gezellig. Je werk is een groot deel uit je leven, dan wil je natuurlijk ook plezier op je werk hebben, samen met je collega’s.

 

Gerelateerde artikelen

Petten

Wat is mediation Hoofddorp?

Hovenier in spé!