Wikitopia
Image default
Bedrijven

LED strip solderen

LED strip solderen 

Om LED strips aan elkaar te solderen, heb je een soldeerbout en wat tin nodig. Om een LED strip van stroom te voorzien, kun je ook de juiste DC connector gebruiken; dit kan onze niet-scheidbare verbinding zijn of voor enkelkleurige strips met hun eigen specifieke connectoren (die soms maar één draad hebben). Het is ook handig om tape bij de hand te houden wanneer je je LED’s in elkaar zet, omdat het helpt om beweging tijdens dit proces te voorkomen.

Innr lampen

Innr Lighting is een bedrijf dat praktische oplossingen biedt voor verlichtingsproblemen in huis. Hun slimme lampen zijn compatibel met populaire merken zoals Philips Hue, en kunnen worden gebruikt om de perfecte sfeer voor uw ruimte te creëren. Niet alleen maken deze lampen het veiliger en comfortabeler door de kleuren aan te passen of ze automatisch te dimmen nadat je de kamer hebt verlaten; ze helpen ook energie te besparen!

Philips Hue Led strips

Liefhebbers van energiezuinige verlichting zullen dol zijn op de Philips hue LED-strips. Met een lengte van 2 meter kunt u deze strip gemakkelijk installeren zonder dat u lampen in uw huis hoeft op te hangen. De Philips Hue Lightstrip is een flexibele LED-strip die u in elke vorm kunt buigen en overal waar extra licht nodig is kunt bevestigen met zelfklevende tape op de achterkant voor eenvoudige plaatsing! Je hebt altijd genoeg LED’s tot je beschikking omdat ze traploos verstelbaar zijn met een verlengsnoer indien nodig!

Led strip verlengen

Het verlengen van een LED strip is eigenlijk heel eenvoudig. U verbindt gewoon twee strips aan elkaar met connectoren. Als u de lengte van uw strip langer wilt maken, maar nog steeds helder genoeg wilt hebben om niet te veel te dimmen, voeg dan wat adapters en controllers toe tussen elke verlengsnoerverbinding als dat nodig is!

https://123ledstrips.nl/doe-het-zelf/led-strip-solderen/