Wikitopia
Image default
Bedrijven

Foto op canvas? | Bestdeco

Die ene foto die mij altijd laat wegdromen

Soms maak je momenten mee in het leven die je nooit meer zult vergeten. Momenten die zó speciaal zijn dat ze voor altijd in je geheugen gegrift staan. Vorig jaar zomer was zo’n moment. Samen met mijn man en kinderen hebben we een verre reis gemaakt door Azie. Wat was dat bijzonder zeg. De andere cultuur, de prachtige natuur, gastvrijheid en heerlijk eten en drinken. Ik koester het moment met mijn gezin voor altijd! Uiteraard hebben we van die reis enorm veel foto’s gemaakt. De dingen die we daar hebben gezien, zie je niet elke dag! Maar mijn meest favoriete foto is toch wel die van mij en mijn gezin voor een tempel. Allemaal zongebruind, stralende gezichten en op en top aan het genieten. Het liefst kijk ik elke dag naar die foto; zo kostbaar is hij voor mij. Maar op mijn telefoon vergeet ik hem al snel en ook mijn fotoalbum bekijk ik niet dagelijks!

Mijn foto op canvas!

Onlangs kwam ik op de koffie bij mijn buurvrouw. Hier kom ik wel vaker en ik ken haar interieur dan ook erg goed. Ik was dan ook verrast toen ik een nieuw item aan de muur zag hangen: een levensgrote foto! Ik was helemaal onder de indruk. Dit is wat ik ook wil hebben voor mijn favoriete gezinsfoto uit Azië. Ze zei tegen me dat het een foto op canvas is, gemaakt door Bestdeco. Je begrijpt dat mijn interesse direct was gewekt. Met de foto op canvas heb ik de mogelijkheid om iedere dag weer terug te dromen naar dat speciale moment, én ik heb een mooie wanddecoratie die mijn interieur direct een persoonlijke twist geeft. Toen ik hoorde dat de foto op canvas al te verkrijgen is voor slechts €12,95 was ik al helemaal om! Mijn buurvrouw vertelde dat ze de foto al binnen 3 tot 4 werkdagen thuis had. Ik heb hem dus direct besteld en kan niet wachten tot ik de foto op mijn muur kan hangen.

 

Bij Bestdeco kun je ook kiezen voor een foto op hout, foto op aluminium en een foto op plexiglas.

https://www.bestdeco.nl/