Wikitopia
Image default
Auto

Kies voor een Citroën Berlingo leasen

Een Citroën Berlingo leasen kan een zeer goede keuze zijn als je op zoek bent naar een nieuw model. De Citroën Berlingo is een geliefd model voor mensen die veel onderweg zijn om bijvoorbeeld pakketjes af te leveren. Het is daarom van belang dat je over een degelijk en nieuw model beschikt die comfort en veiligheid biedt. De aanschaf van een nieuw model is doorgaans erg duur, dus loont het de moeite om aan de optie leasen te denken. Leasen biedt namelijk meerdere voordelen, voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers.

Meerdere kosten

Als je over een gloednieuwe Citroën Berlingo beschikt, zul je doorgaans niet bijzonder veel onkosten aan het onderhoud hoeven besteden. De verzekering en de wegenbelasting zijn voor een Berlingo doorgaans een stuk hoger, zeker als het een zeer nieuw model betreft. Wanneer je besluit een Berlingo te leasen, heb je hier geen omkijken naar. Wanneer je hebt gekozen voor het leasen van een voertuig, zijn deze kosten namelijk inbegrepen bij het maandelijkse bedrag dat je aan de leasemaatschappij betaalt. Deze kosten vallen doorgaans een stuk lager uit dan de kosten die je betaalt voor een auto die je zelf bezit.

Mogelijkheid tot overname

Als je enige tijd in een Citroën Berlingo hebt gereden, is het mogelijk dat je zodanig aan de auto gewend bent geraakt dat je hem graag wilt behouden. Sommige leasemaatschappijen bieden je de mogelijkheid om een voertuig na afloop van het leasecontract over te nemen. De overname is meestal tegen een gunstige prijs, aangezien je uiteraard al voor een bepaalde periode voor de auto hebt betaald. Een Berlingo leasen is dus ook een gunstige manier om voor enige tijd te bekijken of de auto goed bij je past alvorens je deze definitief wilt aanschaffen.

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen