Wikitopia
Image default
Auto

Occasions, het goedkopere alternatief van een nieuwe auto

Op zoek naar een tweedehands auto?

Ben je toe aan je eerste auto, of had je er al een maar moet je die verkopen omdat deze te duur is geworden of gewoon afgeschreven is. Dan kun je natuurlijk opzoek gaan naar een nieuwe auto, maar wil je een goedkope auto alternatief dan kun je natuurlijk ook rondkijken voor een occasion. Deze auto’s zijn dan misschien wel tweedehands, maar dat hoeft ze nog niet minder goed te maken dan nieuwe showroomauto’s. occasions Gorredijk heeft een groot aanbod aan occasions met onder andere de gewilde merken Audi, BMW, MINI en Volkswagen daarnaast zijn er nog veel meer merken te verkrijgen. auto’s die afkomstig zijn uit het bouwjaar van 1992 tot 2017.

Goedkope occasions

Na het aanschaffen van een auto wordt deze gekoppeld aan een nummerplaat. De nummerplaat is altijd gekoppeld aan een eigenaar dit kan zijn een autobedrijf, leasebedrijf of particulier. Bij een nieuwe aangeschafte auto zijn kentekenbewijs deel één en kentekenbewijs deel twee van dezelfde datum. In het geval van een occasion zal de datum van kentekenbewijs deel één het zelfde blijven en deel twee wijzigen in de datum waarop de auto officieel op de naam van de volgende eigenaar komt te staan.

Occasions aanschaffen is mogelijk via de vorige eigenaar, maar ook autobedrijven hebben vaak verschillende occasions staan.

http://www.vdveenautogroep.nl/vestigingen/gorredijk/occasions/