Wikitopia
Image default
Mode en Kleding

Een middel tegen opvliegers gebruiken is geen schande

Veel vrouwen proberen voor de buitenwereld te verhullen dat ze in de overgang zitten. Ongemakken zoals stemmingswisselingen en die hinderlijke opvliegers proberen ze zoveel mogelijk te verhullen. Maar de overgang hoort er gewoon bij. En een middel tegen opvliegers is nu gelukkig ook voorhanden: de koelsjaal. Deze sjaal is voorzien van kristallen die zorgen voor optimale koeling van de huid. Daarbij is deze sjaal een sieraad om te dragen. U kunt hem gewoon combineren met uw kleding en niemand zal in de gaten hebben dat het om een hulpmiddel gaat en niet om een gewone sjaal. U merkt de positieve effecten er echter zeker van.

Zo helpt de koelsjaal u door de overgang

De koelsjaal zorgt er tijdens het dragen voor dat de belangrijke slagaders in uw hals worden gekoeld. Deze zitten dichtbij de hersenen en vervullen daarmee een belangrijke functie. Het bloed wordt verder uw lichaam door getransporteerd waardoor u sneller ‘afkoelt’ als u een opvlieger krijgt. Daardoor zult u hier minder hinder van ondervinden. Dit middel tegen opvliegers is bovendien volkomen onschuldig en kan daardoor door iedere vrouw worden gebruikt. U hoeft geen rekening te houden met ongewenste bijwerkingen. Daarom zijn de koelsjaals van Comfort Cooling Products ook zo populair.

Wilt u ook minder last hebben van opvliegers?

Als u ook al een tijd op zoek bent naar een middel tegen opvliegers, dan is de koelsjaal misschien een goede suggestie. U gebruikt hem heel eenvoudig door hem te dragen gedurende de dag of de nacht. Vanwege het ruime assortiment qua kleuren en ontwerpen is er altijd wel een sjaal die aansluit bij uw smaak. U kunt er natuurlijk ook meerdere bestellen zodat u kunt afwisselen. Zo zal het dragen nog minder opvallen bij mensen in uw omgeving. Bestellen bij Comfort Cooling Products is eenvoudig via de webshop. U heeft uw bestelling snel in huis.