Wikitopia
Image default
Mode en Kleding

Afvallen met de afslankband

Als je al een tijdje kamt met een lichte vorm van overgewicht snap je hoe lastig het is om de laatste kilootjes kwijt te raken. Het laatste beetje is het aller lastigst. Waarschijnlijk spendeer je al uren in de sportschool en eet je al zo veel mogelijk gezond eten. Als je goed je best doet variëren je trainingen van hoge intensiteit interval trainingen tot gestabiliseerde cardio oefeningen en volg je verschillende lessen die worden afgewisseld met gewichten. In dit artikel ga ik jullie vertellen over de Ann Chery afslankband. Deze band is er voor bedoeld om jou een slank figuur te geven op de korte termijn en je de laatste kilootjes kwijt laat raken op de lange termijn.

De korte termijn
Deze afslankband is een moderne korset die ervoor zorgt dat je taille smaller worden. Het geeft je gelijk een soort zandloper figuur en het is perfect om te dragen onder een rok of shirtje. Je vrouwelijke rondingen komen veel beter naar buiten en zullen de show stelen.

Op lange termijn
De ontwerpers snappen dat je een afslankband niet kan dragen onder een bikini of badpak. De afslankband zorgt daarom niet alleen op korte termijn, maar ook op lange termijn voor positieve gevolgen. Het reduceert je honger en het zorgt ervoor dat je minder gaat eten. Hiernaast zorgt het er ook voor dat je zweet onder de bank. Je raakt op deze manier overtollig vocht kwijt. Veel mensen weten niet dat het laatste laagje vaak vocht is. Het heeft dus niks te maken met de hoeveelheid koolhydraten en vetten die je dus eet.

Het is een extra zetje die je krijgt tijdens het afvallen. Als jij dus van plan bent om af te vallen kan je jezelf hiermee dus goed helpen. Dan kan jij weer lekker genieten van de oliebollen en chocolade deze koude december maanden en hoef je je niet druk te maken over je gewicht. Een Ann Chery waist trainer kopen kan makkelijk online.

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/